Bestel nu de Škoda Octavia RS iV Business

nieuws

19 januari 2021

De Škoda Octavia en Octavia Combi waren al beschikbaar met een 150kw/204pk sterke plug-in hybride aandrijflijn, nu komt Škoda met een nog sportievere variant: RS iV Business. Met 180kw en 245pk rijd je sportief én ben je in staat om 60 kilometer volledig elektrisch te rijden.

Ruime elektrische actieradius

De nieuwe Octavia RS iV Business-modellen hebben een accupakket met een capaciteit van 13 kWh. Daarmee is het mogelijk om circa 60 kilometer (WLTP) volledig elektrisch aangedreven te rijden. Dat betekent dat de meeste dagelijkse (woon-werk-) ritten emissievrij uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast profiteer je van extra sportieve prestaties zoals een acceleratie van 0-100 km/u in 7,3 seconden en een topsnelheid van 225 km/u.

Sportieve luxe

De RS iV Business heeft een sportieve look met onder meer zwarte 18 inch lichtmetalen velgen, stoere RS-bumpers, Full LED matrix koplampen, extra donker getinte ramen achter en een zwarte afwerking van grille en buitenspiegels.

Het interieur Combineert de sportiviteit van RS en de luxe van een topmodel van Škoda. Blikvangers zijn de sportstoelen met RS-logo en rode stiksels, een met leer bekleed multifunctioneel RS-stuurwiel, LED-interieurverlichting, alcantara bekleding voor de portieren en het dashboard, carbon-afwerkingsaccenten, lichtmetalen pedalen en zwarte hemelbekleding.

Naast pleasure ook business
Natuurlijk zijn ook deze sportieve Octavia’s heel praktisch: de voorruit is verwarmbaar, de achterbank is vanuit de bagageruimte neer te klappen en de Combi heeft een automatische bagagerollo en dakreling (hoogglans zwart). Naast side airbags en gordijnairbags hebben de Octavia RS iV Business-modellen ook een centrale airbag tussen de voorstoelen.

Bestel hem nu bij Van den Brug!

De nieuwe Škoda Octavia RS iV Business-modellen is vanaf nu te bestellen. De HATCHBACK is leverbaar vanaf € 42.390, de Combi is er vanaf € 43.790. De levering van deze auto's start in maart.