Gratis Volkswagen WintercheckWat deze winter ons ook brengt, u kunt er maar beter klaar voor zijn. Daarom kunt u uw Volkswagen bij Autoland van den Brug gratis laten checken op 20 belangrijke punten zoals accu, remmen, banden en verlichting.
Meer informatie
Wie nu instapt, zit er lekker bij.Bestel én registreer nog vóór 31 december 2014 de complete Volkswagen Golf BlueMotion bij Autoland van den Brug in Drachten, Heerenveen of Sneek. Dan weet u zeker dat u er de komende 5 jaren lekker bijzit met 14% bijtelling!
Meer informatie
Volkswagen Passat GTE met 7% bijtellingNa de introductie van de Golf GTE presenteert Volkswagen nóg een plug-in hybride met 7% bijtelling: de Volkswagen Passat GTE. In de zomer van 2015 staat de nieuwe Volkswagen Passat GTE bij Autoland van den Brug in Drachten, Heerenveen en Sneek.
Meer informatie
2 halen, 1 betalen!De winter komt eraan en dus is het weer tijd voor winterbanden. Bij Autoland van den Brug kunt u tot en met 31 oktober 2014 profiteren van onze speciale winterbandenactie: 2 halen, 1 betalen! Bij aanschaf van winterbanden ontvangt u de tweede winterband GRATIS.*
Meer informatie
Met scherp zicht en voordeel de herfst inRegen, wind, vallende bladeren; de herfst zorgt voor verrassingen. Autoland van den Brug in Heerenveen, Sneek, Drachten, Franeker en Buitenpost heeft daarom deze herfst een aantal acties die voordelig zijn voor uw zicht en voor uw portemonnee.
Meer informatie
Prijs APK altijd €19,-Voor alle merken, diesel en benzine. Inclusief roet-/viergasmeting en afmeldkosten.
Meer informatie