Vacatures verkoopadviseurHeb jij benzine in je bloed? Autoland van den Brug is op zoek naar 3 ervaren verkoopadviseurs, die onze teams in Drachten en Sneek komen versterken. Deze vacatures staan open tot 15 maart 2015, dus reageer snel.
Meer informatie
€ 2.060 Voorraadvoordeel op Move up!Profiteer van het voordeel dat de actievoorraad Move up! van Volkswagen-dealer Autoland van den Brug biedt. Zo rijdt u al een nieuwe 5-deurs up! (2015) met o.a. climatic airco vanaf € 10.295.
Meer informatie
Nieuwe Volkswagen TouranDe compleet nieuwe Touran beleeft zijn wereldprimeur op de Autosalon van Geneve. Deze familie-auto pur sang staat eind september 2015 in de showroom Volkswagen-dealer Autoland van den Brug en is bestelbaar vanaf mei.
Meer informatie
Volkswagen WelkomstcheckOnlangs een Volkswagen-occasion elders aangeschaft? Laat uw auto dan controleren op 18 punten voor € 39,-. Zodat u inzicht krijgt in de technische staat van de auto en weet wat u kunt verwachten voor onderhoud en reparatie.
Meer informatie
Golf GTE: 7% bijtelling in 2015De Golf GTE bewijst dat ongekend zuinig brandstofverbruik en sportiviteit samen gaan. Deze Volkswagen plug-in hybrid is ook in 2015 zakelijk te rijden met een netto bijtelling vanaf slechts € 93,- per maand.
Meer informatie
Voorinschrijving Passat GTE gestartDe belangstelling voor de gloednieuwe plug-in hybride Volkswagen Passat Limousine en Variant GTE met maar 7% bijtelling is groot. Schrijf u daarom nu al in voor 1 van de 1.000 productieplaatsen voor 2015. Levering vanaf september 2015.
Meer informatie
Prijs APK altijd €19,-Voor alle merken, diesel en benzine. Inclusief roet-/viergasmeting en afmeldkosten.
Meer informatie