Feestdagen december 2014In verband met de kerstdagen en oud en nieuw, gelden er aangepaste openingstijden in december 2014 en begin januari 2015 bij alle vestigingen van Autoland van den Brug.
Meer informatie
WelkomstcheckOnlangs een Volkswagen-occasion elders aangeschaft? Laat uw auto dan controleren op 18 punten voor € 39,-. Zodat u inzicht krijgt in de technische staat van de auto en weet wat u kunt verwachten voor onderhoud en reparatie.
Meer informatie
Gratis Volkswagen WintercheckWat deze winter ons ook brengt, u kunt er maar beter klaar voor zijn. Daarom kunt u uw Volkswagen bij Autoland van den Brug gratis laten checken op 20 belangrijke punten zoals accu, remmen, banden en verlichting.
Meer informatie
Wie nu instapt, zit er lekker bij.Bestel én registreer nog vóór 31 december 2014 de complete Volkswagen Golf BlueMotion bij Autoland van den Brug in Drachten, Heerenveen of Sneek. Dan weet u zeker dat u er de komende 5 jaren lekker bijzit met 14% bijtelling!
Meer informatie
Volkswagen up! en Golf zijn 'Beste uit de test'De Volkswagen up! is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ in de categorie stadsauto’s. De Golf kwam in zijn klasse als beste uit de bus en werd eveneens met het predicaat onderscheiden.
Meer informatie
De nieuwe Volkswagen PassatAl vanaf € 30.190 en bomvol innovatieve techniek waarmee u nog comfortabeler, zuiniger en veiliger rijdt en altijd verbonden blijft. De nieuwe Volkswagen Passat vindt u in onze showrooms te Drachten, Heerenveen en Sneek.
Meer informatie
Prijs APK altijd €19,-Voor alle merken, diesel en benzine. Inclusief roet-/viergasmeting en afmeldkosten.
Meer informatie