Volkswagen Passat GTE met 7% bijtellingNa de introductie van de Golf GTE presenteert Volkswagen nóg een plug-in hybride met 7% bijtelling: de Volkswagen Passat GTE. In de zomer van 2015 staat de nieuwe Volkswagen Passat GTE bij Autoland van den Brug in Drachten, Heerenveen en Sneek.
Meer informatie
2 halen, 1 betalen!De winter komt eraan en dus is het weer tijd voor winterbanden. Bij Autoland van den Brug kunt u tot en met 31 oktober 2014 profiteren van onze speciale winterbandenactie: 2 halen, 1 betalen! Bij aanschaf van winterbanden ontvangt u de tweede winterband GRATIS.*
Meer informatie
Met scherp zicht en voordeel de herfst inRegen, wind, vallende bladeren; de herfst zorgt voor verrassingen. Autoland van den Brug in Heerenveen, Sneek, Drachten, Franeker en Buitenpost heeft daarom deze herfst een aantal acties die voordelig zijn voor uw zicht en voor uw portemonnee.
Meer informatie
Nu te bestellen: Volkswagen Golf GTEDe Golf GTE, de sportieve Volkswagen plug-in hybride, wordt in november op de Nederlandse markt verwacht, maar is nu al bestelbaar. Vanaf € 36.995 met slechts 7% bijtelling voor de zakelijke rijder.
Meer informatie
Prijs APK altijd €19,-Voor alle merken, diesel en benzine. Inclusief roet-/viergasmeting en afmeldkosten.
Meer informatie